"Невідома особа з гранатою в руках погрожує фізичною розправою", − на цей виклику з вулиці Шота Руставеллі, у Луцьку, кілька екіпажів патрульних прибули миттєво.

Читайте також: У Луцьку п'яний чоловік погрожував підірвати гранату в дворі житлового будинку (фото)

Заявники стверджували, що чоловік, який виглядав з вікна першого поверху, має гранату та погрожує її підірвати. Перед тим у нього виник конфлікт з людьми, які працювали перед будинком. Про це повідомляє патрульна поліція.

Поліцейські оцінили ситуацію миттєво. Насамперед, огородили місце події. Відвели подалі всіх людей. Поспілкувались з чоловіком, який нібито ніс загрозу: той мав ознаки сп’яніння і поводився неадекватно.

"Ми з колегою прийняли рішення за кілька секунд: прорватись всередину та затримати особу, аби перевірити, чи справді він має гранату і чи взагалі несе будь−яку загрозу", − розказує про подію патрульний Тарас.

Поліцейські пробрались у квартиру, чоловік тим часом почав відступати на кухню. Саме тут, на підлозі, й виявили предмет, схожий на гранату Ф−1, замість запалу в ній була… виделка. Також поруч лежали набої. Особу негайно затримали. Мотиви свого вчинку громадянин пояснив так, що перебрав алкоголю, і йому стало зле.

У Луцьку п'яний чоловік погрожував підірвати гранату. ВІДЕО
У Луцьку п'яний чоловік погрожував підірвати гранату. ВІДЕО

Далі на місці працювали вибухотехніки та слідчо−оперативна група, які все забрали на експертизу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook