Обговорили та врахували зміни до Генерального плану, запропоновані мешканцями мікрорайону вулиць Львівської та Потебні.

Читайте також: "Це сором", – луцька блогерка про базар і срач, які влаштували під мурами замку

22 жовтня заступник міського голови Костянтин Петрочук та радник міського голови Ігор Поліщук зустрілись із представниками громади вулиць Львівської та Потебні з приводу пропозицій та зауважень, озвучених на громадських слуханнях по коригуванню Генерального плану міста, а також щоб повідомити про виготовлення проєктної документації для встановлення світлофорного об’єкта на вказаному перехресті, йдеться на сайті міста.

Під час зустрічі тутешні мешканці ще раз озвучили посадовцям основні зауваження до Генерального плану міста, внесені на громадських слуханнях, що відбулися 9-го жовтня. В свою чергу, Ігор Поліщук та Костянтин Петрочук запевнили присутніх, що їх пропозиції враховано, а до фахівців державного підприємства "Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "ДІПРОМІСТО" направлено лист із проханням внести зміни у запропонований ними генплан.

Отже території в межах вулиць Львівської, Потебні, Кривого Валу, Глушець та інших буде визначено як зони індивідуального житлового будівництва.

Читайте також: У Луцьку збираються збудувати новий медичний центр

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook