Патрульні виявили водія, який розмовляв телефоном і перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Про це інформують патрульні Волині.

Читайте також: Померла молода волинянка, яка потрапила у страшну аварію в Одесі (фото)

Вчора, 21 березня, під час патрулювання на вулиці Конякіна, луцькі патрульні виявили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, під керуванням 46-річного водія, який порушив ПДР. А саме – здійснив зупинку ближче як на 10 м від пішохідного переходу та розмовляв телефоном.

На зауваження патрульних чоловік спочатку не відреагував, а надалі здійснив рух заднім ходом, продовжуючи розмовляти телефоном, тримаючи телефон в руці.

Під час перевірки документів, виявилось, що водій позбавлений права керування транспортним засобом. Окрім того, у керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на стан сп’яніння він відмовився.

У результаті на нього склали ряд адміністративних матеріалів за ч.2 ст.122 (Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку), ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook