Патрульні у Луцьку затримали керманича, який в стані сп’яніння здійснив ДТП, ймовірно, на викраденому автомобілі, інформує патрульна поліція Волині.

Читайте також: На місці військові та поліція: у Луцьку одночасно стались дві ДТП (фото)

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на викраденому авто потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, пошкодивши паркан та два автомобіля.

Вчора, близько 15 години, до поліції надійшло повідомлення від власника хімчистки автомобілів про те, що із території підприємства викрали його транспортний засіб «Volkswagen Passat». Цю подію зафіксували камери відеоспостереження, інофрмує поліція Волині.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські викрадене авто із пошкодженнями виявили на одній із вулиць міста. Як з’ясувалося, зловмисник потрапив на ньому у ДТП.

Співробітники Луцького районного управління спільно із патрульними поліцейськими затримали 22-річного угонщика в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.     

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook