У Луцьку п'яний водій на Mercedes-Benz Sprinter на вулиці Рівненській врізався в електроопору та намагався втекти.

Читайте також: Перед Луцьким кільцем зіткнулися чотири автомобілі

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Патрульний Павло Савонік у свій вихідний рухався автомобілем вулицею Рівненською, як раптом почув сильний гуркіт. Він помітив Mercedes-Benz Sprinter, водій якого здійснив наїзд на електроопору, і намагався покинути місце пригоди. Павло не розгубився: завадив винуватцю ДТП покинути місце події, викликав туди своїх колег, які були на зміні, та притримав чоловіка до їхнього приїзду.

Читайте також: На Волині – аварія: не розминулись два автомобілі (фото)

Екіпаж патрульних, який прибув на допомогу, виявив у 29-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився пройти перевірку. Також інспектори встановили, що цей чоловік позбавлений права керування транспортним засобом Луцьким міськрайонним судом, однак не виконує рішення суду.

На нього склали низку адміністративних матеріалів, а саме: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч.1 ст.139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП. Рішення по справі буде приймати суд.

\Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook