За фактом надання патрульним поліцейським неправомірної вигоди слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє поліція Волині.

Читайте також: Постраждали пасажири легковика: стали відомі деталі нічної ДТП за участі пасажирського автобуса

Нетверезий водій хотів відкупитися від патрульних, запропонувавши їм 5 тис. грн хабара.  Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йому загрожує, зокрема,  від двох до чотирьох років позбавлення  волі. 

Сьогодні вночі, на проспекті Президента Грушевського у Луцьку,  за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили Volkswagen Caddy, водій якого рухався без увімкнених фар ближнього світла.

За  кермом автомобіля перебував 25-річний місцевий житель. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час оформлення адміністративного правопорушення, чоловік, з метою уникнення від відповідальності за керування транспортом у стані сп’яніння, запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. Гроші правопорушник поклав у службовий автомобіль.

На  місце прибула слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Факт надання неправомірної вигоди правоохоронцям належним чином задокументували. Гроші вилучили.

Читайте також: Під Луцьком – моторошна ДТП: автомобіль злетів у кювет та врізався у дерево, водій загинув

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)  Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook