Міський голова Ігор Поліщук зустрівся з мешканцями будинків на проспекті Перемоги, 18, 20, 22 та 26.

Читайте також: Відомо, чому затягується ремонт дороги Війниця – Локачі (відео)

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Переважна більшість багатоквартирних будинків у Привокзальному районі зведені у 50-70-х роках минулого століття. За цей час їх прибудинкові території жодного разу не ремонтували й нині вони перебувають у плачевному стані.

Міський голова Ігор Поліщук разом з директором департаменту житлово-комунального господарства Миколою Осіюком зустрілися з мешканцями будинків на проспекті Перемоги, 18, 20, 22 та 26. Незабаром тут планують розпочати капітальний ремонт прибудинкової території.

Наразі їх двір потребує серйозного ремонту, адже дорожнє полотно та пішохідна зона розбиті, об’єкти благоустрою відсутні. Відтак Микола Осіюк продемонстрував присутнім проєкт ремонтних робіт.

Капітальний ремонт прибудинкової території передбачає відновлення проїжджої частини, пішохідної зони, облаштування нових паркувальних місць, встановлення сучасного LED-освітлення, дитячо-спортивного обладнання та інших елементів благоустрою.

Також буде влаштована зливова каналізація, адже під час дощів двір підтоплює і мешканцям складно дійти до своїх будинків.

Мешканці будинку обговорили проєкт, озвучили свої прохання та пропозиції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook