У Луцьку поліцейські затримали 19-річного грабіжника 

Читайте також: Затримали двох грабіжників, які вдерлися у будинок лучанки

Співробітники кримінальної поліції Луцького відділу поліції спільно зі спецпідрозділом тактико-оперативного реагування "ТОР" патрульної поліції  затримали за підозрою в скоєння грабежу 19-річного жителя обласного центру. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі, – повідомляє прес-служба поліції у Волинській області.

25 травня, до поліції із заявою звернувся 18-річний лучанин. Молодий чоловік повідомив, що цього ж дня по 17 годині на вулиці Івана Франка в обласному центрі невідома особа завдала йому тілесні ушкодження та відкрито викрала гроші та ключі від помешкання. Сума завданих потерпілому збитків становить 700 грн.

Читайте також: У місті на Волині розшукують злодія, котрий "обчистив" декілька авто (фото)

Поліцейські оперативно встановили причетність до скоєння цього кримінального правопорушення 19-річного місцевого жителя.  Відомо, що лучанина вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Слідчі Луцького відділу поліції оголосили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, поєднаний з насильством. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook