За минулу добу від ускладнень коронавірусу на Волині померли двоє людей. Це – жителі Луцька та Ківерцівського району. Померлій від ускладнень хвороби лучанці було 50 років. Про це повідомив очільник міського управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, пише ВолиньPost.

Читайте також: Волинь увійшла у п'ятірку областей, де виявлено найбільше порушень карантину

За його словами, жінка – 1969 року народження. У грудні їй мав би виповнитися 51 рік. Мала психічне захворювання – шизофренію.

Захворіла 8 червня, а 10 підтвердили коронавірус.

Спочатку лікувалася у Волинській обласній інфекційній лікарні, згодом – у обласній клінічній, де і померла учора, 25 червня.

Читайте також: На Волині продовжує стрімко зростати кількість хворих на коронавірус, за добу зафіксовано дві смерті

Зазначимо, що за останню добу на Волині зареєстровано 72 нових випадки захворювання на COVID-19: м.Луцьк – 25, Луцький район – 5, Камінь-Каширський район – 14, Ратнівський район – 8, Любомльський район – 5, Горохівський район – 3, Маневицький район – 3, м.Нововолинськ – 3, Іваничівський район – 2, Ківерцівський район – 8, Володимир-Волинський район – 1, Ковельський район – 1, Шацький район – 1. За добу одужало 75 осіб. Два випадки хвороби завершилися летально (померли мешканці м.Луцьк та Ківерцівського району).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook