15 січня у Луцьку провели в останню путь Героя російсько-української війни, бійця "Легіону Свободи" Тараса Мельника ("Шаха").

Читайте також: На Волині відійшов у вічність колишній військовий медик

Про це повідомляє депутат Волиньради Олександр Пирожик у Фейсбук, пише Вісник.

Із червня 2015 року до серпня 2016 року Тарас "Шах" жертовно воював проти російських окупантів у складі 24-ї та 53-ї бригад у чині капітана.

"Нещадно бив московських окупантів, отримав бойові поранення, став інвалідом війни. Тривалий час хворів і перебував у військовому госпіталі. Зрештою, війна таки забрала життя молодого чоловіка", – йдеться в повідомленні.

Поховали Тараса Мельника ("Шаха") на міському кладовищі обласного центру Волині. Окрім рідних і близьких, провести Героя в останню земну путь та вшанувати його пам'ять з'їхалися атовці з його рідної Мар'янівки, депутати Волинської обласної, Луцької міської і районної та Горохівської міської рад від ВО "Свобода", ветерани Волинського "Легіону Свободи".

Читайте також: Повідомили, скільки українців перебувають у катівнях бойовиків на Донбасі

Нагадаємо, 14 січня стало відомо про смерть Тараса Мельника. Родом чоловік з Мар'янівки Горохівського району. Тривалий час хворів і перебував у військовому госпіталі. У Героя залишився син та дружина. У серпні йому виповнилося 44 роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook