У Луцьку, попри всеукраїнський карантин і обмежувальні заходи на авторинок приїхали продавці. Поліція провела з ними роз’яснювальну роботу і зрештою вони роз’їхались.

Читайте також: На Волині у молодого чоловіка викрали автомобіль, поки той був за кордоном

Про це в коментарі ІА Волинські Новини повідомила речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Зазначимо, що чимало автомобілів, які продають на ринку – привезені з Європи, де зараз лютує смертельний коронавірус.

Повідомлення про те, що на авторинку триває торгівля надійшло вранці. Натомість в телефонній розмові директор ринку запевнив, що ринок не працює. Проте поліцейські поїхали перевірити цей факт.

Читайте також: Температура більше 38: у районну лікарню на Волині з підозрою на коронавірус госпіталізували 5 чоловік

"На місці було 10 водіїв, які запевняли, що приїхали просто так, а не для того, щоб торгувати. Проте з ними провели роз’яснювальну роботу і вони роз’їхались", – зазначає Ольга Бузулук.

Також вона додає, що місто посилено патрулюється і поліція перевіряє, наскільки лучани дотримуються обмежувальних правил.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України для протидії коронавірус з Китаю. Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, в яких запланована участь 200 і більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливо з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордони. Роботу метро, а також автомобільне , залізничне і авіасполучення між містами і областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook