У Луцьку планують капітально відремонтувати Волинську обласну дитячу лікарню.

Читайте також: У Луцьку перейменовують міську клінічну лікарню

Про це повідомив голова облради Григорій Недопад.

«Діти – наше все і турбота про їх здоров’я – основа добробуту нових поколінь. Як відомо, наша команда на чолі з лідером партії «За Майбутнє» Політична партія «За Майбутнє» Ігорем Палицею успішно реалізувала такі потужні проєкти, як добудова і оснащення всім необхідним обласного перинатального центру, ремонт обласної інфекційної лікарні, завершення будівництва і оснащення школи №27.

Волинь збагатилася десятками спортивних зон для активного дозвілля дітей. Наш наступний крок – реконструкція обласної лікарні, потреба в якій назріла дуже давно. Завдання складне, адже потребує сотень мільйонів гривень фінансових вливань. Тому будемо працювати, щоб залучити фінансування з бюджетів різних рівнів, зокрема і з державного. Наразі ми вже виділили близько 10 млн грн на розробку проєктно-кошторисної документації та здійснення підготовчих робіт.

Читайте також: У лікарні на Волині оновили терапевтичне відділення (фото)

Крім цього, на 2022 рік буде створено робочу групу та напрацьовано план заходів з реалізації регіональної програми «Рік дитини на Волині». В рамках програми – створення комфортних і сприятливих умов для якомога більшої кількості дітей Волині, аби вони могли розкрити свій потенціал, долучитися до цікавих заходів, відпочити і оздоровитися в сатанорних і оздоровчих закладах області», – йдеться у повідомленні. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook