У багатоповерхівці, що знаходиться на проспекті Соборності, 14 у Луцьку, живе досить дивна мешканка. Так, жінка періодично "забавляється" тим, що кидає важкими предметами зі свого балкону на дев’ятому поверсі важкими предметами у перехожих та транспортні засоби. Як кажуть сусіди, лучанка з дитинства має яскраво виражені проблеми із психічним здоров’ям.

Читайте також: Повідомили деталі втечі пацієнта психлікарні на Волині (відео)

Про це розповіли очевидці а також сусіди волинянки, пише ІА Волинські новини.

Зі слів очевидця, учора, 22 липня, жінка "метнула" розвідний ключ та сталеву частину від молотка на дитячий майданчик, що знаходиться на проспекті Соборності, 14.

"Це вже не вперше. Вона періодично кидає важкі предмети зі свого балкону на 9 поверсі. Були випадки, коли влучила плиткою у плече хлопцю. Траплялось, що попадала важкими предметами у транспортні засоби. У тому числі, кидалася по машинах цеглою. Учора (22 липня, – ВН) кинула розвідний ключ і молоток. Вони впали на дитячий майданчик. Це добре, що там нікого не було. Ми викликали поліцію, а поліція, своєю чергою, швидку допомогу. Медики сказали, що забирають ту дівчину на обстеження", – розповів один із сусідів жінки.

Водночас, у пресслужбі патрульної поліції інформацію про луцьку любительку "метання молота з балкону" підтвердили.

Читайте також: Волинянин організував підпільну нарколабораторію (фото)

"Так, справді, учора, 22 липня, на лінію "102" надійшов виклик від мешканців будинку, що на проспекті Соборності, 14. Вони повідомили про те, що одна із мешканок багатоповерхівки кидає різні предмети з 9 поверху. На подію прибули працівники патрульної поліції, які поспілкувалися із всіма учасниками інциденту. Також поліцейські поспілкувалися із мешканцями квартири, із якої кидали важкі предмети. Громадянці, яка це робила, викликали екстрену медичну допомогу. За її згодою її госпіталізували. Унаслідок інциденту 22 липня, на щастя, постраждалих немає", – повідомили у секторі комунікації поліції.

Натомість, у службі екстреної медичної допомоги такий виклик підтвердили, однак, зважаючи на лікарську таємницю, про діагноз та подальше лікування лучанки не повідомили.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook