На вулицях Луцька знову почали поширювати рекламу інтернет-магазинів з продажу наркотичних препаратів. Листівки клеять в публічних місцях, де їх можуть побачити і неповнолітні.

Читайте також: Чоловік під наркотиками вбив однорічну доньку на Київщині

Як розповів речник луцьких муніципалів Ярослав Кухаренко, оголошення масово розвішують, зокрема, поблизу ТЦ "Слон", на вулицях Воїнів Інтернаціоналістів, проспекті Перемоги. Наразі працівники Департаменту муніципальної варти оперативно здирають рекламки.

На оголошеннях розміщене фото білого порошку, адреса веб-сайту та підпис - "якісний стаф у твоєму місті". На самому ж веб-сайті є інформація про те, що у Луцьку можна замовити так званий "фен" (жаргонна назва амфетаміну, - ВН), а також популярну "Альфу" (синтетичний стимулятор потужної дії, який доволі дешевий у виробництві, - ВН).

Магазин працює через схему "закладок": покупець оплачує вартість наркотику через систему платежів EasyPay, після чого йому повідомляють, де лежить захованим придбаний товар.

Зауважимо, що аналогічну мережу продажу наркотиків у Луцьку викрили журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини, придбавши у рамках журналістського експерименту півграма амфетаміну, який здали правоохоронцям. Подробиці – у розслідуванні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter