У Луцьку сталась дорожньо-транспортна пригода за участю кількох автомобілів.

Читайте також: У Луцьку на проспекті тролейбус потрапив у ДТП (відео)

Інцидент стався на проспекті Відродження біля піцерії Solo, ввечері суботи, 12 грудня. У соцмережі Facebook користувач Orlovskiy Olexandr повідомив, що шукають свідка ДТП, який переходив дорогу на проспекті Відродження перед бусом, в якого врізався легковик, пише ІА Волинські новини.

"Серед потерпілих в цій ДТП є мій брат, водій сірого Renault Trafic. Прошу відгукнутися людину, яку мій брат пропускав на пішохідному переході в той момент.

Від ваших підтверджень ми хочемо добитися максимально справедливого рішення від суду для винуватця ДТП. Прошу звернутися до мене за номером мобільного телефону 0954943591 Viber, або в особисті повідомлення", – пише користувач.

Нагадаємо, п'яний молодик, який спричинив аварію з трьома автомобілями, є учасником Луцької Федерації Автоспорту "Lutsk Racers". Автомобіль, за кермом якого він був, має відповідну символіку, а сам водій брав участь в заходах автоклубу. 

Юнак, який перебував за кермом, учасник місцевого автоклубу "LutskRacers", членів якого звинувачували в трощінні лампадок, які запалили в пам’ять про жертв Голодомору. Проте представники клубу відхрестились від участі в цьому інциденті.

На автомобілі винуватця ДТП – символіка клубу.

Читайте також: У Луцьку під колеса автомобіля потрапив велосипедист: утворився затор (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook