У Луцьку у гаражному приміщені стався вибух. Легковик згорів вщент.

Читайте також: У Луцьку в хімчистці виникла пожежа

Інцидент стався на вулиці Боженка в одному із гаражних приміщень. Приміщення та легковий автомобіль, який був там, згоріли вщент. Про це повідомила начальниця відділу управління ДСНС у Волинській області Ірина Варварук, пише ІА Волинські новини.

З її слів, повідомлення про пожежу до диспетчерської служби надійшло 16 січня о 16:31.

Горів цегляний гараж, критий бетонними панелями, на вулиці Боженка. Перша машина рятувальників прибула о 16:38, локалізація відбулася о 16:50 і остаточна ліквідація пожежі о 17:15.

Ймовірна причина загорання порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів та обладнання. Внаслідок вибуху вогнем було знищено легковий автомобіль Volkswagen Jetta та гараж.

На щастя, постраждалих в пожежі не було.

Читайте також: "Донор-двійник": повідомили деталі викрадення авто в Луцьку (фото)

Як раніше повідомляло видання "Під Прицілом", на Волині за минулий тиждень у період з 11.01.2021 по 17.01.2021 року рятувальники ліквідували 33 пожежі, здійснили 26 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт. На жаль, під час пожеж 2 людини загинуло.

У селі Почапи Любомльського району вогнем зайнявся дерев’яний житловий будинок. Під час гасіння пожежі виявлено тіло 69-річної пенсіонерки Ніни Н.

16 січня через пожежу, що трапилася у дерев’яному житловому будинку в селі Рачин Горохівського району, загинув 61-річний пенсіонер Валентин Г.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook