Водію, якого в Луцьку спіймали за кермом у стані наркотичного сп’яніння, обмежили волю на два роки.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області, повідомляє ІА Волинські Новини.

28 жовтня 2019 року о 7 годині ранку на вулиці Глушець патрульні помітили авто Dodge Ram Van без правої передньої фари. Перед круговим перехрестям вулиці Шопена та проспекту Перемоги правоохоронці зупинили авто. Підійшовши, патрульні встановили, що за кермом перебував водій у стані наркотичного сп'яніння.

Йому запропонували проїхати до наркодиспансеру, аби підтвердити чи спростувати вживання наркотиків. Проте чоловік, аби уникнути відповідальності, намагався покласти 500 гривень патрульному у кишеню.

У суді він не визнав свою вину, зазначивши, що хотів оплатити штраф на місці. Також обвинувачений відкинув те, що перебував у стані наркотичного сп’яніння. Та додав: про те, що на нього склали адмінпротокол за статтею 130, дізнався вже згодом.

Вину водія все ж було доведено доказами, зокрема, показами патрульних, які повідомили, що обвинувачений сам говорив їм, що вживав наркотики. Також він намагався відкупитися за 500 гривень після того, як йому запропонували пройти освідування в наркодиспансері.

Оскільки обвинувачений був раніше судимий, то суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на два роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook