Аби забезпечити довезення мешканців з села Богушівка до Луцька, вводять новий маршрут.

Читайте також: Скільки маршруток і тролейбусів у Луцьку мають кондиціонер

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час засідання 21 липня, пише ІА Волинські новини.

Як стало відомо під час засідання, закінчився термін дії тимчасового договору на приміському автобусному маршрут №181 «Богушівка-Луцьк». У зв’язку з цим виникла необхідність оголошення конкурсу на перевезення пасажирів до села Богушівка Луцької міської територіальної громади.

Саме тому вирішили відкрити міський автобусний маршрут № 30 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)».

Маршрутки курсуватимуть у прямому та зворотному напрямку так: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль та на вул. Дубнівській).

Читайте також: У Луцьку на маршрут виїхали нові екологічні автобуси (фото)

Конкурс має бути проведений 14 вересня. Як йдеться в умовах, на маршруті має бути шість автобусів, у тому числі й у вихідні та святкові дні. Інтервал руху – 15 хвилин, загальна пасажиромісткість має бути не менше 80 місць. Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижчими за Євро-5.

До проведення конкурсу та затвердження результатів перевізником за автобусним маршрутом № 30 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)» призначили ТОВ «АТП-Луцьк», яке зголосилося на це, повідомив начальник відділу транспорту Віктор Главічка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook