У Луцьку спрямують ще понад 500 тисяч гривень на закупівлю ліків, потрібних для лікування окремих захворювань.

Читайте також: У Луцьку тролейбусний маршрут №12 їздитиме за новою схемою

Про це під час засідання виконавчого комітету повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, пише ІА Волинські Новини.

Так, під час чергового виконкому, що відбувся сьогодні, 7 березня, розглядали зміни до проекту рішення виконавчого комітету міської ради "Про внесення змін до бюджету міста".

Така потреба виникла у зв’язку з незабезпеченістю видатків на реалізацію проекту "Доступні ліки" та перерозподілом коштів субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 541 тисяч 140 гривень.

Тож, з метою освоєння бюджетних коштів пропонується внести зміни до бюджету по головному розпоряднику коштів бюджету міста – управлінню охорони здоров'я.

Читайте також: Лучани отримуватимуть пільгову допомогу адресно: як це працює

Відповідно до розпорядження Волинської обласної державної адміністрації від 4 березня 2019 року № 110 "Про розподіл субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету між бюджетами міст обласного значення та районними бюджетами", пропонується збільшити доходи загального фонду бюджету міста за рахунок субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 541 тисяч 140 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook