У Луцьку один з рецидивістів вкрав автомобіль, а під час затримання в його знайомого вилучили наркотики. До того ж, любитель "кайфу" пограбував в одній з багатоповерхівок міста чоловіка, відібравши у нього барсетку. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА "Волинські новини".

Читайте також: За кермом була дружина директора лісгоспу: стали відомі деталі аварії, внаслідок якої авто заїхало на кладовище

Так, 29 травня 2018 року близько 4 години обвинувачений поблизу магазину "7/23", що на проспекті Волі, 42, перебував за кермом автомобіля "Volkswagen Golf" 2012 року випуску. Зокрема, чоловік запустив двигун автомобіля, власником якого він не є, та здійснив рух вулицями міста, тим самим заволодівши "Volkswagen Golf", вартість якого становить 311 тисяч 178 гривень. Відзначимо, що в автомобілі було двоє знайомих потерпілого, в одного з яких під час затримання в цей же день виявили речовину, яка містить амфетамін.

Окрім того, 16 квітня минулого року, перебуваючи у під`їзді будинку на вулиці Петрова, 12, цей же чоловік відкрито викрав барсетку, в якій були 400 доларів США, 220 злотих, портативний зарядний пристрій. Загальна сума викраденого – 12 тисяч 775 гривень.

До слова, обидва чоловіки були раніше судимими. Один з них визнав свою вину в крадіжці автомобіля. Натомість інший підтвердив крадіжку барсетки, щодо наркотиків – сказав, що їх йому підкинули, однак докази свідчили про інакше.

Читайте також: У місті на Волині вкотре загорівся ще один автомобіль

Тож, за крадіжку автомобіля один з чоловіків заплатить штраф 20 тисяч 400 гривень. Чоловіку, який здійснив пограбування та зберігав наркотики, присудили чотири роки позбавлення волі, приєднавши один рік та два місяці невідбутого покарання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook