У Волинській обласній раді, у холі на третьому поверсі, відкрили виставку бурштину. Завтра, 16 жовтня, пройде аукціон з продажу "сонячного" каміння.

Читайте також: Єдине в Україні: на Волині комунальне підприємство видобуває бурштин (відео)

Публічні торги однієї тонни бурштину відбудуться 16 жовтня, о 13:00, у Луцьку за адресою: Київський майдан, 9, в сесійній залі Волинської обласної ради.

Для участі в аукціоні необхідно обов'язково пройти реєстрацію на сайті КП "Волиньприродресурс" Волинської обласної ради. Також варто зазначити кількість та фракцію, яка зацікавила для організації лоту. Проведення аукціону транслюватимуть у прямому ефірі на сайті з можливістю дистанційної участі в торгах для зареєстрованих учасників.

Компанії або особи, які не пройдуть процедуру реєстрації, до участі в аукціоні допущені не будуть, повідомляється на сайті облради.

КП "Волиньприродресурс" також запрошує з 13 по 16 жовтня відвідати експозицію ексклюзивних екземплярів бурштину, що є результатом діяльності підприємства.

Виставка-показ відбувається за адресою: Волинська область, місто Луцьк, Київський майдан, 9, на третьому поверсі Волинської обласної ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook