Під час засідання виконавчого комітету прийнято рішення «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування №130 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)», №181 «Богушівка – Луцьк».

Читайте також: Потрійна ДТП у Луцьку – зіткнулися маршрутка, вантажівка та легковик

Так, цим документом передбачено відкрити автобусний маршрут №130 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)». Передбачено, що на маршруті працюватимуть вісім автобусів пасажиромісткістю не менше 80 осіб, йдеться на сайті Луцькради.

Автобуси прямуватимуть за маршрутом у прямому та зворотньому напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, с. Тарасове, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль).

Читайте також: У Луцьку запрацював новий маршрут

Також оголошено й конкурс й на маршрут №181 «Богушівка – Луцьк». Автобуси за ним курсуватимуть у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, с. Тарасове, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС №1 та у с. Богушівка).

Призначили сьогодні члени виконавчого комітету тимчасового перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 12 «Єршова – Окружна». Це – ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook