У Луцьку затвердили нову концепцію відпочинково-розважальної зони перед входом у Центральний парк імені Лесі Українки. Підприємець має намір зробити вуличний кінотеатр, сцену для заходів та обіцяє там роботу аніматорів.

Читайте також: Велодоріжки та амфітеатр: затвердили концепцію розвитку луцького парку 900-річчя

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула інформувала, що концепцію території запропонував лише один підприємець.

"У нас було оголошено конкурс на краще розміщення тимчасових споруд на цій території біля парку, поряд з фонтанами. На жаль, зголосився лише один, тому і його концепцію пропонуємо до затвердження. Там передбачено встановлення літньої естради та альтанки для відпочинку дорослих. Підприємець обіцяє, що там буде відкритий кінотеатр, працюватимуть аніматори, буде дитяча зона", – пояснила посадовець.

Читайте також: "Цуманська пуща" понад 10 років не виконує свої зобов’язання

Член виконкому Олександр Серватович запитав, чому цю територію віддають підприємцям, замість того, щоб місто саме облаштувало ту територію.

Зі слів виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, цю ідею вивчали, однак визначили, що вона недоцільна.

"Вивчивши це питання, ми побачили, що поряд із цією територією є дорога, яка розділяє відпочинкову зону та парк. Тому влаштовувати зону для громадських заходів не мудро, адже це викличе певне ускладнення. Від цієї ідеї відмовилися", – зазначив Григорій Пустовіт.

Після розгляду питання присутні затвердили концепцію підприємства на облаштування нової відпочинково-розважальної зони.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter