Луцькі патрульні знову нагадують про максимальну уважність на дорогах. Через ускладнення погодних умов зростає ризик потрапляння в ДТП.

Читайте також: Жінці відірвало ногу: під Луцьком сталась смертельна ДТП (деталі, фото, відео)

Неуважність, недотримання дистанції та інтервалу, порушення правил дорожнього руху при маневруванні і розворотах, – через ці та інші причини сьогодні лише в Луцьку зафіксовано 16 аварій. Ще 4 аварії стались у області.

Про це інформують патрульні у Facebook.

Як повідомив командир 4 роти Олександр Оліферчук, одна автопригода була з потерпілим, дві – з залишенням місця ДТП, у 8 випадках водії розійшлись по європротоколу, ще 5 – оформляли інспектори.

Окрім того, ДТП трапились і на інших ділянках обслуговування патрульної поліції – в с. Забороль, неподалік Волі Любитівської, поблизу Рокинь – летальний наслідок, а також дві в місті Ковелі.

"Уважно перегляньте ці фото: гадаємо, ніхто не хоче бути на місці водіїв, чиї автомобілі зазнали таких механічних ушкоджень.
Схожі дорожньо-транспортні пригоди не лише створюють неприємності водіям, а й ускладнюють рух іншого транспорту, спричиняють нервові стреси та втрату часу і коштів", – йдеться в повідомленні прес-служби патрульних.

Тож перед виїздом враховуйте погодні умови та будьте обережні!

Читайте також: У Луцьку ДТП: не розминулись дві автівки

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter