У Луцьку станом на сьогодні зафіксовано 28 випадків захворювання на коронавірус COVID−19, що на 8 більше до вчорашніх показників. 10 хворих перебувають на стаціонарному лікуванні, а 17 лікуються амбулаторно.

Читайте також: У місті на Волині виявили ще один випадок коронавірусної інфекції

Про це стало відомо під час засідання міської комісії з питань техногенно−екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку у режимі відеозв’язку провів виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, повідомляє Відділ інформаційної роботи міської ради.

Чотири людини вже вдруге здали негативні тести на коронавірус та готові повернутися на роботу.

"З цим питанням поспішати не потрібно, − зауважив Григорій Пустовіт. − Треба діяти чітко та згідно протоколу. Це стосується і медиків, і інших громадян. Треба отримати підтвердження з обласної комісії з питань техногенно−екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що людям точно можна виходити на роботу".

Тим часом правоохоронці склали сьогодні адміністративний протокол за порушення правил карантину на продавця молока на проспекті Волі, а також перевіряють громадян, які повернулися з−за кордону до Луцька. За їхніми даними, 191 людина знаходяться вдома, у 291−ої вже закінчився термін самоізоляції, ще 28 громадян опрацьовують.

Читайте також: На Волині в аптеках можна купити експрес-тести на виявлення COVID-19

Продовжують в місті й роботу щодо оброблення антисептичними препаратами вулиць та будинків. Лише за сьогодні в Луцьку знезаразили 45 кілометрів доріг та 615 під’їздів. Дезінфекційними засобами обробили бульвар Дружби народів та вулиці Ковельську, Львівську та Володимирську. Однак не усі керівники ОСББ нашого міста звертаються за безкоштовними дизрозчинами та не оброблять під’їзди своїх будинків.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook