Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради, вартість послуги з надання в оренду 1 м² торгової площі, які обслуговує КП "Луцькі ринки" становитиме 119 грн на місяць.

Читайте також: Демонтажу бути: луцькі базарники програли черговий суд (фото)

Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль розповів, що комунальному підприємству "Луцькі ринки" передано у постійне користування земельні ділянки на вул. Карпенка-Карого, 1 − ринок "Завокзальний" та на вул. Глушець, 1 − ринок "Центральний" для здійснення господарської діяльності з надання в оренду торгової площі, йдеться на сайті міськради.

З 29 січня 2020 року згідно рішення міської ради № 69/1 "Про припинення права постійного користування КП "Луцькі ринки" земельною ділянкою" припинено право користування ділянкою на вулиці Глушець, 1. Внаслідок чого, підприємство втратило понад 60% від загальних доходів та отримало збитків від господарської діяльності у 2020 році.

Читайте також: Підприємці Старого ринку програли черговий суд

У зв’язку зі змінами у фінансово-господарській діяльності КП "Луцькі ринки" переглянуто розрахунок вартості послуг з надання в оренду 1м² торгової площі. Таким чином, відповідно до розрахованих планових витрат вартість послуги з надання в оренду 1 м² торгової площі зросте до 119 гривень на місяць (з ПДВ).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook