У мережі показали, який вигляд мають елітні маєтки знаменитих Потапа та його дружини Насті Каменських, а також Юрія Горбунова і Катерини Осадчої.

Читайте також: Помер відомий музикант та фіналіст шоу "Україна має талант" (фото)

Відомо, що зіркові пари живуть по сусідству одне з одним. Про це повідомляє "Страна".

Так, житло знаменитостей розташоване в селищі Романків, у напрямку Конча-Заспи. Саме тут є закрите котеджне містечко "Сонячна долина", в якому оселилися зірки.

За словами джерела, Потап ще у 2017 році купив 13,5 соток землі, на яких зараз стоїть двоповерховий маєток. Він виконаний із каменя в італійському стилі. На задньому дворі засклена тераса, будиночок для барбекю і басейн із лаунж-зоною.

Будинок Потапа і Каменських

Всередині будинку Потапа і Каменських є світлі стіни і меблі, просторі кімнати та багато природного світла. У вітальні розташований камін, а в передпокої біля сходів – місце для спортивних тренувань.

Який вигляд має зсередини будинок Потапа і КаменськихВарто зазначити, що в містечку "Сонячна долина" ведеться відеоспостереження, по території ходить приватна охорона, а на в'їзді шлагбаум. Також за безпеку відповідають бійці ДСО.

Найдешевший котедж від забудовника (220 кв.м) можна придбати за 12,67 млн гривень, а просторий будинок площею 574 квадрати обійдеться в 33,24 млн гривень.

Будинок Горбунова й Осадчої

Всередині містечка є приватний дитячий садок, озеро, лазня, ресторан, спортивні майданчики і поля для футболу, баскетболу, волейболу, тенісні корти. На території багато освітлених пішохідних доріжок. А поруч, у сосновому лісі, є стежка здоров'я.

Читайте також: Катю Осадчу запідозрили у третій вагітності (фото)

У дворі будинку Горбунова й Осадчої є гірки та гойдалки для їхнього маленького сина, а також гостьовий будиночок. Площа ділянки зірок становить 13,4 сотки.Який вигляд має зсередини будинок Горбунова й Осадчої

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook