У зірки серіалу "Моя прекрасна няня", акторки Анастасії Заворотнюк підтвердився діагноз рак мозку.

Читайте також: Андрій Богдан з українськими високопосадовцями відпочивав у Куршевелі: хто міг привезти коронавірус в Україну

Про нього у пресі говорили ще у вересні минулого року, коли стало відомо, що артистка потрапила до лікарні. Однак тепер журналісти отримали документальне підтвердження страшної хвороби, пише ТСН.

У документі сказано, що Анастасія Заворотнюк перебуває на стаціонарному лікуванні від 21 січня 2019 року й до сьогодні з діагнозом гліобластома.

Днями стало відомо, що акторку виписали з лікарні і вона перебуває вдома з чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим.

"Її діагноз − гліобластома (рак мозку). Але форма раку у Заворотнюк не смертельна. Зараз їй набагато краще. Надалі вона зможе повернутися до нормального життя і навіть працювати. Анастасія проходить курс лікування препаратом нового формату. Ліки називаються кейтруда (Keytruda), це таблетки, протипухлинний засіб. Це таргетна терапія (лікування препаратами, які блокують ріст ракових клітин, впливаючи на певні молекули. – прим.ред.). Альтернатива гормональної та хіміотерапії. Ліки доставили зі Стенфордського університету", − розповів лікар, який попросив не називати його імені.

Він також поділився, що акторці зробили дві операції – спочатку видалили одну пухлину, проте згодом з'явилася інша. Операції минули успішно, наразі у Анастасії йде підтримуюча терапія. Лікар розповів, як змінилася за цей час Заворотнюк.

Читайте також: Екс-Борис Апрель кардинально змінив імідж і вибрав нове ім'я (фото)

"Зовні вона, звичайно, змінилася, з'явилася набряклість навколо очей. Після хімії у неї випало волосся, але зараз воно відросло знову. Фізкультурою вона поки не займається, тільки відпочиває. Особливих заборон у неї немає, вона читає книги, в основному класику. У неї великий шанс на одужання. Лікарі сподіваються, що вона зможе жити так само, як раніше", − прокоментував медик.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook