На ковельському автовокзалі касирша відмовилась продати квиток на автобус учаснику АТО, зіславшись на відсутність пасажирських місць, хоча автобуси відправлялись з автостанції практично порожні.

Читайте також: "Багато вас хероїв": у Запоріжжі водій маршрутки накинувся на воїна АТО

Про це у групі "Теревені про Луцьк" у Фейсбуці написав ветеран АТО Віталій Маковецький, додавши фото касирші:

"Хлопці з АТО, всіх зі святом. Хто їде по маршруту Ковель-Луцьк, в касі квитків для нас ноль, хоча маршруток дуже багато і всі вони пусті – по 3-4 чоловіка. І ця С**ТИНА мені каже: "Квиток можу дати тільки на 8 січня", хоча маршрутки відправляються через кожні півгодини. Через 5 хвилин заплатив водію, неважливо скільки, і поїхав. От такі справи", – йдеться в дописі.

Інші користувачі мережі обурені вчинком касирші та зазначили, що не раз стикались із хамовитою жінкою:

Інна Сенокос: Треба звернутись в відповідні служби, хай дадуть копня під с*аку і виженуть з роботи, щоб походила пішки, по морозі, посиділа без грошей і подумала, як себе вести на роботі, дотримуватись закону, і людяність тоді появиться...

Вікторія Коць: Думаю, що вона гнила внаслідок гнилого керівництва. Автостанція приватна власність.

Ирина Навроцкая: Просто у вихідний касири ведуть себе зухвало, бо пасажирам нема до кого звернутися.

Anastasia Kokotova: якщо людина з гавнєцом,то немає різниці вихідний це чи будень.

Читайте також: На Волині банда "малоліток" побила учасника АТО у відпустці

Оксана Слюсарчук: Просто там "с*ки" такі працюють... ніде таких нема на автостанціях... повірте знаю.... скрізь пільги є,а Ковель окрема республіка...

Sergey Suprunovich: Співчуваю "Скотині" і АТОвцям. Держава одним наобіцяла, інших підставила. Платили б нормальну платню воїнам – не було б цих усіх скандалів.

Маша Лахтюк: Цю суку добре знаємо, і мамочок з дітьми в маршутки не пускає без білетів, і по посаідченях білети давати не хоче, коза стара, ще й хамить постійно, не раз стикалась з таким, а одного разу їхала з Луцька, в Ковелі автобус стояв 15 хв, вийшла купити каву, а назад ця стерво не пустила, а мій білет був в автобусі, доведось чекати водія щоб пройти на своє місце, то ця зайшла за мною і ледь не в сумку лізла щоб мій білет з Луцька побачити, скотина навіть не вибачилась. А я на морозі мерзла через її вибрики.

Міла Хлуд: Оооо,знаю я цю.... кассссирку!! Мало того, що ну дууууууже повільна але як людина-припаршива!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter