9 січня, близько 15:00 у Нововолинську наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль Ford Mondeo за низку порушень правил дорожнього руху.

Читайте також: Побиття поліцейського у нічному клубі в Луцьку: охоронцям повідомили про підозру

Окрім того, водій, 50-річний житель Іваничівського району, перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, інформує пресслужба поліції Волині.

Аби уникнути адміністративної відповідальності за скоєні правопорушення (ч. 5 ст. 121; ч.1 ст.122; ч.1 ст.126; ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення), водій чинив опір поліцейським: поводив себе агресивно, нецензурно лаявся, шарпав правоохоронця за формений одяг та завдав тілесні ушкодження поліцейському.

Читайте також: Волинянин під час затримання побив патрульного

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Слідчі затримали правопорушника за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру у скоєних злочинах за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook