Школярі у Володимирі-Волинському відпочиватимуть на осінніх канікулах на кілька днів довше. Про це повідомив начальник міського управління освіти, молоді і спорту В’ячеслав Петрук, пише Буг.

Читайте також: На Волині стрімко збільшується кількість хворих на COVID-19

За його словами, надійшли певні рекомендації щодо продовження канікул до двох тижнів. Було вирішено продовжити їх до 21 жовтня включно.

У четвер, п’ятницю та понеділок (22, 23, 26 жовтня) планується проводити навчання у дистанційній формі, оскільки в закладах розміщені виборчі дільниці, відбувається підготовка і проводитимуться вибори.

Щодо роботи садочків, то роботу закладу №3 "Сонечко" вже призупинено до 26 жовтня. Також не працюватимуть до 26-го жовтня ДНЗ №8 і №2.

Читайте також: Волинський ліцей переходить на дистанційну форму навчання

Нагадаємо, що за останню добу на Волині зареєстровано 180 нових випадків захворювання на COVID-19. Два випадки хвороби завершилися летально (м. Луцьк – 1, Ківерцівський район – 1).

Нові випадки захворювання за добу виявлено: м. Луцьк – 33, Луцький район – 11, м. Нововолинськ – 23, Володимир – Волинський район – 22, Горохівський район – 1, Іваничівський район – 12, Камінь-Каширський район – 14, Ківерцівський район – 13, Ковельський район – 21, Локачинський район – 1, Любомльський район – 2, Любешівський район – 7, Маневицький район – 2, Ратнівський район – 5, Рожищенський район –6, Старовижівський район – 1, Турійський район – 6.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook