У місті на Волині водій соціальної маршрутки № 19 "Сільмаш – Лісництво" ігнорує пасажирів з правом на пільговий проїзд.

Читайте також: У Луцьку зіткнулись легковик і маршрутка

Про це у спільноті "Ковель Life" у мережі Facebook написав Сергій Рабенко

"Задні двері на зупинках не відчиняє, внаслідок чого пенсіонери з сумками і відрами (бо їдуть на дачі) змушені проштовхуватись через весь салон. Дозволяє собі змінювати маршрут, залежно від того чи виходить хтось в центрі чи ні. Сьогодні запитав чи комусь потрібно виходити біля третьої школи, коли відповіли що потрібно, то він сказав: "то я Вам за зупинкою стану, бо всі заробити хочуть", – йдеться у дописі.

За його словами, це водій робить для того, щоб пенсіонери не сідали до нього, а їздили платними маршрутками. 

"І так завжди на його маршруті, зупиняється за зупинкою, старші жіночки підбігають, бо знають, що по розкладу має бути соціальний, а він швидко перед ними зачиняє двері і стартує! Кажуть були випадки коли придушував дверима людей..." – пише обурений чоловік.

Читайте також: Водія луцької маршрутки просять притягнути до відповідальності

"На вокзалі він їде через платформу для висадки міжміських перевізників і на зупинку не під'їжджає. Заїхавши на Сільмаш він не поїхав на кінцеву зупинку, а повернув вліво, а коли я йому сказав, що мені до магазину "Будьмо" то він відповів: "то давай тут бігом виходь!". Прийшлося з важким рюкзаком вийти не доїхавши. Стримавши емоції і обмежившись лише усним "зауваженням-попередженням" я вийшов", – написав пасажир.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter