За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено один новий випадок коронавірусної хвороби. Одна людина одужала.

Станом на 10.00 год. 24 травня у Нововолинську зареєстровано 69 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Сорок три людини одужали. П’ять випадків летальні. Про це інформує Нововолинська міськрада.

Читайте також: На Волині виявили 771 інфікованого COVID-19: ситуація по районах області

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 16 громадян, хворих на коронавірус, з них 7 – жителі міста, 9 – іногородні: м. Володимир-Волинський – 3, Локачинський район – 3, Іваничівський – 2, Горохівський – 1.

Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 14 пацієнтів: 6  жителів міста та 8 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 12 отримують лікування амбулаторно.

Усього з підозрою в інфекційному відленні лікується 6 хворих, з них 4 – жителі міста, 2 – іногородні (Володимир-Волинський  район – 1, Іваничівський – 1), у реанімаційному відділенні один хворий з Володимир-Волинського району.

За увесь період взято 677 заборів матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 4. Усього зроблено 174 швидкі тести.

Читайте також: Повідомили, скільки в Україні коронавірусом захворіло медиків та дітей

У Волинській області за останню добу зареєстровано 12 нових випадків захворювання на COVID-19: м. Луцьк – 3, м. Ковель – 3, Ківерцівський район – 1, Луцький район – 1, Турійський район - 1, Іваничівський – 1, Володимир-Волинський – 1, м. Нововолинськ – 1.

Загалом станом на 09.30 год. 24 травня в області зареєстровано 771 випадок COVID-19, що підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 182 особи. 22 випадки хвороби завершився летально. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook