У місті Камені-Каширському діти вподобали закинутий деревообробний завод. Споруда і територія навколо неї перетворилась на небезпечний ігровий майданчик.

Читайте також: На Волині після обіду в бабусі помер 2-річний хлопчик (відео)

Про те, що діти наражають своє життя на небезпечку, повідомив у Facebook власник сусіднього із заодом приміщення Станіслав Тютях.

Читайте також: На Волині зміняться межі районів

"Шановні жителі району Підцир'я та вокзалу. Велике прохання цікавитися, де проводять час ваші діти. Я викладу запис тільки з одної камери відеонагляду, тому що відео з другої могтиме призвести до інфаркту батьків, але звук частково передає, що робиться за кадром. Справа навіть не в розбитих вікнах та знищеному майні, справа в тому, що діти проводять час в аварійно-небезпечному приміщенні колишнього ДОЗУ. Мародери повиривали тут несучі перемички та огороджуючі конструкції, і цегла, шифер, сходи, та залишки скла висять тільки на чесному слові і дуже часто обвалюються. Діти ходять всередині небезпечних приміщень, видираютиься наверх по роздертих сходах, видираються на вікна та парапети верхніх поверхів. І це не жарти. Бережіть себе", – написав автор, додавши відео.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter