На Волині у місті Ковель на вулиці С. Петлюри горіла цегляна двоповерхова господарська будівля. На місці пожежі знайшли тіло 57–річного чоловіка.

Читайте також: У місті на Волині горять будинки (відео)

Подія трапилася учора, 15 березня, о 2 год. 47 хв., повідомляє Ковельський міськрайвідділ управління ДСНС України у Волинській області, пише КовельPost.

Так, вогонь знищив перекриття та покрівлю, речі домашнього вжитку, господарчий інвентар, пиломатеріали, дерев’яні заготовки та два деревообробні станки. У результаті пожежі також пошкоджено вікна та двері, покрівлю сусідньої будівлі.

На місці пожежі виявили тіло чоловіка 1963 року народження. За результатами судмедекспертизи встановили причину смерті  серцеву недостатність. Ймовірною причиною займання називають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Читайте також: У селі на Волині пенсіонерка згоріла заживо у власному будинку

Також сьогодні, 16 березня, близько 6–ї години ранку рятувальники отримали виклик на вулицю Володимира Кияна, де горів гараж. Пожежу ліквідували, проте вогонь встиг пошкодити не лише споруду, яка стала джерелом займання, а й два сусідніх гаража.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook