Пацієнт із підозрою на коронавірус потрапив до Університетської лікарні у Кракові. Результати тесту будуть відомі сьогодні-завтра

Читайте також: Уже є жертви: коронавірус добрався до ще однієї країни, кількість заражених зростає

Про це повідомляє RMF24.

У лікарні не хочуть розголошувати деталей про пацієнта. Відомо, що останнім часом він перебував у Азії, але не в Китаї.

Це третій подібний випадок в Університетській лікарні у Кракові. Раніше в Малопольському воєводстві у пацієнта також підозрювали наявність коронавірусу, проте аналізи не підтвердили захворювання.

У п’ятницю Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) попередив, що шанси зупинити розповсюдження нової коронавірусної епідемії вичерпуються.

Читайте також: Дякуємо за "гостинність": протестувальники закидали камінням автобус, що віз евакуйованих з Китаю (фото, відео)

У світі підтвердили понад 76 тисяч випадків заражень. У материковому Китаї від коронавірусу померло понад 2,2 тис. осіб; вісім людей - в Ірані; Повідомлялося також про окремі випадки смертей у Японії, Південній Кореї, Тайвані, Філіппінах та Франції.

Що стосується Європи, найгірша ситуація в Італії, троє людей померли, відомо про 149 інфікованих. Скасовано карнавальні заходи у Венеції, багато спортивних та культурних подій.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook