У Любліні завершився судовий процес проти жінки, яка в туалеті заводу, де працювала, народила дитину й кинула її в пластиковий контейнер для відходів.

Читайте також: У Польщі фургон з нетверезими українцями потрапив під потяг, є постраждалі

Згідно з вироком суду, 37-річна громадянка України відправиться до в'язниці на найближчі 8 років. Її визнали винною у спробі вбивства. Про це пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на wiadomosci.onet.pl.

Зазначається, що жінці призначили мінімально можливе покарання за її вчинок. Суд врахував, зокрема, її розкаяння. Максимальне могло обернутися довічним ув'язненням. Вирок поки що не не набрав законної сили й ще може бути оскарженим. Чи подаватиме захист обвинуваченої апеляцію, наразі невідомо.

Нагадаємо, інцидент стався на заводі з переробки фруктів і овочів в населеному пункту Мілейове (Milejowie) в липні 2018 року. Певної миті Надія К. покинула виробничу лінію.

Читайте також: Працював нелегально: у Польщі жорстко покарали українського заробітчанина

Тривалу відсутність жінки помітили інші працівниці, в тому числі, її рідна сестра. Вони вирушили на пошуки й виявили її в приміщенні туалету. Породілля спливала кров'ю. У пластиковому контейнері поруч з матір'ю було знайдено її новонароджену доньку. Дитину вдалося врятувати.

Надія К. приїхала на роботу до Польщі в червні, коли вже була на 8-му місяці вагітності. Однак цей факт вона приховувала, постійно вдягаючи на роботу об'ємний одяг. На всі підозри з боку колег про свій стан вона відповідала запереченнями.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook