На автошляху Т-03-08 стартував ремонт ділянки Камінь-Каширський – Видерта. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області у Facebook.

Читайте також: Поблизу луцької автостанції сталась ДТП, рух − ускладнено (фото)

"Ще на одній територіальній автомобільній дорозі в межах Камінь-Каширського району розпочались ремонтні роботи. Приступили до відновлення автошляху Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – (Р-14) на ділянці від районного центру до села Видерта", – йдеться у повідомленні.

Ремонтні роботи передбачають влаштування нового асфальтобетонного дорожнього покриття на проїзній частині та з’їздах з дороги, облаштування заїзних кишень і посадкових майданчиків, заміну та встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.

Роботи виконує ПрАТ "Ковельське шляхово-будівельне управління № 63". Дорожня техніка працює також на 8-кілометровому відрізку Камінь-Каширський – Нуйно автошляху Т-03-11. На цих ділянках проведення ремонтних робіт рух транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі.

Читайте також: Від удару авто перекинулось: у Луцьку неповнолітній юнак потрапив в аварію (фото)

Перепрошують за тимчасові незручності та закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними, обережними та відповідальними на автошляхах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook