У Волинській області за минулу добу рятувальники ліквідували три пожежі. Про це повідомляють на сайті управління ДСНС у Волинській області.

Читайте також: Підозрюють підпал: на Волині горіли два будинки

28 жовтня о 15:13 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у цегляному житловому будинку в селі Топилище Іваничівського району.

О 15:32 на місце виклику прибули працівники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області, які вже о 15:53 локалізували пожежу будівлі, а о 16:09 остаточно її ліквідували. До гасіння пожежі залучені і працівники місцевої пожежної охорони села Риковичі.

Ймовірною причиною пожежі  стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

А о 17:12 в селі Борохів Ківерцівського району вогнем зайнялася господарська будівля. Для гасіння пожежі залучені рятувальники двох підрозділів: 1-ї та 6-ї Державних пожежно-рятувальних частин Луцька та Ківерець. За 23 хвилини вогнеборці локалізували пожежу, а от для її остаточної ліквідації, що зафіксована о 18:58, довелося докласти ще чимало зусиль.  Вогнем знищено 80 мпокрівлі, 7 мперекриття будівлі.

Читайте також: На Волині горів автомобіль

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

З цієї ж причини, за попередніми даними, трапилася пожежа в селищі Маневичі.  Горіння о 22:09 ліквідували рятувальники 13-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook