Вчора, 12 серпня, протягом доби було зафіксовано дві пожежі. Про це інформує управління ДСНС у Волинській області.

Читайте також: Вирвані вікна та зруйнувала стіна: у селі на Волині кульова блискавка за лічені хвилини рознесла житловий будинок

12 серпня о 02:35 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу господарської дерев’яної будівлі на вулиці Незалежності, що у селі Омельне Ківерцівського району. За викликом прибули працівники місцевої пожежної охорони села Журавичі, селища Колки та рятувальники 6-ої державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Волинській області. Пожежу локалізовано о 03:15, а ліквідовано 03:34. Травмованих та загиблих немає.

Ймовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

12 серпня о 23:59 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку оббитого пластиковою вагонкою на вулиці Уласа Самчука, що у селищі Луків Турійського району. За викликом прибули працівники місцевої пожежної охорони селища Луків, сіл Перевали, Миляновичі та  рятувальники 17-ої ДПРЧ.

Читайте також: У селі на Волині згорів автомобіль

Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.  Пожежу локалізовано о 00:45, а ліквідовано о 01:24.

Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook