21 березня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 3 пожежі, що трапилися у Луцькому і Ковельському районах, а також у місті Нововолинську. Про це інформують рятувальники Волині.

Читайте також: Вісім смертей за добу: де на Волині виявили найбільше хворих на коронавірус (статистика)

О 00:57 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі в селі Тарасово Луцького району. О 01:44 вогонь, що сягнув перекриття й покрівлі, ліквідували співробітники двох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру – 2-ої та 25-ої державних пожежно-рятувальних частин. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

О 8:20 надійшло ще одне повідомлення про пожежу – у селі Дубове Ковельського району спалахнув вогонь на терасі й сягнув покрівлі. Силами рятувальників 4-ої та 19-ої державних пожежно-рятувальних частин міста Ковеля горіння локалізоване о 08:34, ліквідоване – о 08:56. Внаслідок пожежі знищена покрівля на площі 15 м2, вікно, пошкоджені хатні речі, електропобутова техніка й покрівля на площі 5м2. Причина пожежі встановлюється.

Читайте також: Коронавірус в Україні: за добу зафіксували близько 8 тисяч інфікованих та 157 смертей

О 18:56 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території – горіла суха трава на узбіччі вулиці Луцької у Нововолинську. Полум’я, що поширилося на площі 3 гектари, ліквідували рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем невстановлених осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook