На Волині депутат однієї із ОТГ продає односельчанам спирт. Внаслідок вживання оковитої троє селян опинилися в лікарні у важкому стані. Ще четверо буквально за два тижні пішли на той світ.

Читайте також: Як врятувати людину, яка отруїлась алкоголем: поради медика

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Село Мовників Іваничівського району – невеликий населений пункт, у якому проживає трохи більше 500 людей. За словами місцевих мешканців, менш ніж за два тижні у селі померло 4 людей від отруєння, ще двоє були госпіталізовані до лікарні. В той же час, коли журналісти намагалися розібратися з ситуацією, ще одного чоловіка у критичному стані забрав автомобіль швидкої допомоги.

Жителі розповідають, що чоловіки помирали у жахливих муках, на тілі з’являлися синці, а потім з носа та ротової порожнини була кровотеча.

Сім’ю Федончуків, на жаль, ця біда не оминула. Невістка постраждалого каже, що після вживання цього алкоголю її свекор не може ходити. Медики констатували, що чоловік отруївся алкоголем. Натомість, жінка запевняє, що горілку постраждалий брав у місцевого підприємця.

Читайте також: Волинянка за зберігання сурогату заплатить 17 тисяч штрафу

Як з’ясували журналісти, підприємця звати Сергій Красюн, він є депутатом Литовезької ОТГ. Має свою свиноферму, а також, за словами місцевих, продає сурогат за дуже привабливою ціною.

Детальніше у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter