У селі Прилуцьке Ківерцівського району чоловіки самотужки взялися ремонтувати дорогу біля кладовища. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Володимир Маць.

Чиайте також: На Волині невідомі зруйнували дорогу під час незаконного видобутку піску

Дорога, яка пролягає кругом кладовища зі сторони вулиці Богуна, має щебеневе покриття, а зі сторони центральних алей, має тільки половину щебеневого покриття, а інші дороги зі сторони села Сапогов та КРЗ, немає твердого покриття. Весною та осінню там болото, ні пройти, ні проїхати.

"Ми з Мостинцем Володимиром вирішили своїми силами зробити дорогу зі сторони КРЗ, так, як на Прилуцьку сільську раду надії мало.
Завдячуючи Мостинцю Володимиру та його синам, було завезено 20 машин знятого асфальту і щебеню. На жаль надіятись на Прилуцьку сільську раду, а особливо на голову, то це марна трата часу, в них ніколи немає коштів та техніки", - йдеться у дописі.

Читайте також: У селі на Волині неповнолітній на Volkswagen збив 17-річну дівчину

Також активіст дякує всім небайдужим людям, меценатам, які долучились та долучаються до цієї доброї справи по благоустрою, кладовища.

"Хай Бог Вам всім допомагає та Вашій родині. Також дуже хочу попросити всіх не байдужих громадян, долучайтесь до цієї справи, нам потрібно завести пісок, погрейдувати дорогу, повозити, вимостити цей асфальт та щебінь, потрібні кошти, техніку та робочу силу. Будь ласка, дзвоніть, не затягуйте, поки немає великих дощів, будемо домовлятись на який день стаємо, це робити. Мій мобільний телефон: 095-64-89-778", - зазначає Володимир Маць.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook