У селі Рованці Луцького району трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Читайте також: Неподалік Луцька автівка злетіла з дороги (фото)

Близько 22 години зіткнулися автомобілі "Fiat Punto" під керуванням 27-річного жителя Нововолинська та "Volkswagen Vento", за кермом якого перебував 37-річний лучанин, повідомляє прес-служба волинської поліції, 

Внаслідок ДТП автомобіль "Volkswagen Vento" з’їхав у кювет та перевернувся.

Тілесні ушкодження отримали водій та 14-річний пасажир автомобіля "Fiat Punto". Їх госпіталізували.

Читайте також: Біля Луцька мотоцикл потрапив під колеса легковика: чоловік у вкрай важкому стані

16 веречня на бульварі Дружби Народів у Луцьку легковик "Opel Vectra" наїхав на 14-річного місцевого жителя. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

Попередньо, поліцейські встановили, що водій допустив наїзд на підлітка, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Попередньо, поліцейські встановили, що водій допустив наїзд на підлітка, який перетинав проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Внаслідок автопригоди неповнолітній отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в неврологію обласної дитячої клінічної лікарні.

Читайте також: У Луцьку сталася потрійна аварія – рух ускладнено (фото)

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook