Майор ЗСУ, ветеран війни на Донбасі Мирослав Баженов помер в результаті важкої хвороби.

Читайте також: Двоє українських військових загинули на Донбасі: імена героїв, фото

Про це в Facebook повідомила активістка Наталя Лютикова.

За її словами, протягом року Мирослав Баженов боровся з гострим первинним мієлофіброзом.

"Нам не вдалося його врятувати, доля забрала світлого воїна, незважаючи на рік його пекельної боротьби зі страшною хворобою. Вчора ввечері зупинилося серце Мирослава Баженова. Я до сих пір не можу повірити в це. Царство Небесне тобі", − написала активістка в своєму мікроблозі .

Зараз дружина ветерана війни на Донбасі Ірина займається питаннями перевезення тіла Мирослава до України, оскільки до смерті він перебував на лікуванні в Туреччині.

Активістка також припустила, що у сім'ї міг залишитися великий борг за лікування в іноземній клініці.

"Я не уявляю, який борг за лікування залишився в турецькій клініці, ще й потрібно організувати перевезення зі Стамбула і похорони Мирослава на батьківщині. Зараз його дружина займається з'ясуванням і організацією цих питань. Знаю тільки, що найбільше Мирослав боявся залишити свою сім'ю без засобів до існування, ще й з фінансовим тягарем", − додала Лютикова.

За інформацією ТСН, Мирослав Баженов дізнався про свій страшний діагноз, коли його дружина була вагітна. Тоді він вирішив здати кров на екстрений випадок і з'ясувалося, що вона заражена.

У турецькій клініці майору ЗСУ провели трансплантацію кісткового мозку, щоб хвороба не повернулася, але вона виявилася сильнішою, тому було нове лікування і нова трансплантація, але і вона не дала очікуваного результату.

Читайте також: Лучанка шукає зниклих в АТО своїх синів вже 6 років (фото, відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook