У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку запланували здійснити поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів.

Читайте також: Парковку у центрі Луцька можна буде оплатити через мобільний додаток

Тендер для пошуку підрядника вже оголосив на платформі Prozorro департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 7 червня, а аукціон розпочнеться 8 червня, пише ІА Волинські новини.

Очікувана вартість робіт становить 875 тисяч гривень.

Поточний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів в центральному парку, згідно з технічною специфікацією, включатиме улаштування мощення з бруківки, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження, його фарбування, озеленення території, зокрема посів газону.

Ці роботи мають завершити до кінця поточного року.

Гарантійний строк збереження об’єкта з моменту здачі в експлуатацію становитиме три роки.

Читайте також: Стало відомо, де у Центральному парку Луцька побудують громадську вбиральню

Понад тиждень у центрі Луцька функціонує платна парковка. Вартість години паркування становить вісім гривень.

Те, чи водії користуються наявними паркоматами, контролюють працівники муніципальної варти. Вони перевіряють наявність на лобовому склі автомобіля чека про оплату і у випадку, якщо такого немає, складають адмінпротокол.

Найближчим часом платні парковки облаштуютьнеподалік Палацу культури міста Луцька, а також біля авторинку, що на перехресті вулиць Єршова та Карбишева.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook