У Волинській області дозволили послабити карантин, але не скрізь. У деяких регіонах Волині карантинні вимоги залишаться.  Про це розповіли у Волинській ОДА під час брифінгу в ОДА 29 травня.

Читайте також: МОЗ дозволило послабити карантин на Волині

Не послаблять карантинні вимоги у у Ковелі, Ковельському районі та Олиці Ківерцівського району.

Як зазначили на брифінгу, ситуація на території Волинської області покращилася, що дозволило прийняти рішення про послаблення карантинних норм від сьогодні, 29 травня.

В ОДА зазначили, що послаблення не стосуються Ковеля, Ковельського району та Олики, де ще простежуються критичні показники захворювання коронавірусом.

Отже, з 29 травня дозволено проведення спортивних заходів без глядачів (до 50 осіб), релігійних заходів із дотриманням дистанцій, можуть працювати готелі, можна запускати нерегулярні перевезення у міському, приміському, міжміському та обласному сполученнях, дозволяється відвідування закладів освіти.

Читайте також: На Волині продовжує зростати кількість хворих коронавірусом, − РНБО

Нагадаємо, що за даними Міністерства охорони здоров'я, пом'якшити карантин готові 20 областей. Зокрема, це Луганська, Волинська та Закарпатська області.

За даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу на Волині зареєстровано 12 нових випадків захворювання на COVID-19: у Володимир-Волинському районі – 5, у Луцьку – 4 та у Ковелі – 3. Одужало 10 осіб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook