Понад 70 тисяч гривень за добу видурили шахраї у жителів області. За усіма фактами поліція розпочала кримінальні провадження. Правоохоронці встановлюють особи зловмисників. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: На Волині розшукують злочинця з Вірменії (фото)

Переважна більшість шахрайств пов’язана з перерахуванням коштів на банківські картки за надання різних, як правило, неіснуючих, послуг.

Так 22-річний лучанин здійснював покупку автомобільних дисків через Інтернет. Чоловік перерахував 3 тис. грн на вказаний рахунок, проте бажаного товару так і не отримав.

Двох жителів Ковеля ошукали псевдопрацівники служби безпеки банку та фірми з надання транспортних послуг. Шляхом обману пройдисвіти заволоділи особистими даними заявників та видурили у волинян понад 12 тис. грн, а 37-річна жителька Луцького району перерахувала понад 5 тис. грн за влаштування на неіснуючу роботу за кордоном. Оголошення про працевлаштування жінка знайшла на сторінках соціальних мереж.

За усіма фактами шахрайств тривають досудові розслідування за ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Читайте також: На Волині водій, втікаючи від поліції, потрапив в ДТП (відео)

Поліція Волині вкотре застерігає громадян бути пильними та обачними. Якщо постраждали від дій шахраїв, одразу ж повідомляйте до поліції за номером телефону "102".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook