Цього року Україна відзначатиме День Незалежності за новим сценарієм.

Читайте також: Зеленський спланував День Незалежності: чим замінять дорогезний парад

Відтак, у Києві пройде Хода гідності, участь в якій візьме президент Володимир Зеленський, керівництво держави, військові, волонтери, спортсмени, медики, освітяни тощо.

Про це заявив глава Офісу Президента Андрій Богдан на брифінгу в Києві, інформує 24 канал.

"Цього року Україна святкуватиме День Незалежнсоті у новому форматі. Замість традиційного параду в радянських традиціях з недешевою демонстрацією військової техніки, на центральній вулиці столиці відбудеться Хода гідності",
– сказав Богдан.

Читайте також: На Президента наплювати: Гройсман всупереч Зеленському доручив профінансувати парад на День Незалежності

Як відзначив голова ОП, цьогорічне святкування буде сучасним і пройде у європейському стилі. Таке святкування Дня Незалежності має на меті започаткувати нову традицію вшанування усіх, ким пишається Україна.

"Планується, що Хрещатиком пройдуть представники різних родів військ Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад. Разом з військовими у заході також візьмуть участь медики, вчителі, спортсмени, дипломати та волонтери", – розповів чиновник.

Також, у Ході візьме участь президент Володимир Зеленський та керівництво держави. Після цього глава держави звернеться до українців.

Богдан також обіцяв, що у центрі Києва відбудеться грандіозний концерт. Наразі його організацією займається відомий український режисер, проте глова ОПУ не назвав його прізвище.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook