На Київщині поліцейські помітили старий УАЗ, водій якого підозріло маневрував дорогою. Машину зупинили та виявили в салоні тіло загиблого чоловіка. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Вистрілив у голову: у приміщенні ЦВК з табельної зброї застрелився військовий

"При спілкуванні виявилось: він був в нетверезому стані і побачили, що там в салоні перебуває ще один пасажир, який чомусь взагалі не рухався", – розповів речник обласної поліції Микола Жукович.

Шофер почав нервуватися, коли правоохоронці попросили відчинити двері в салоні, але сперечатися не став і сам розповів, що всередині тіло друга. Водій зізнався, що вбив свого товариша з мисливської зброї, тіло залишив на задньому сидінні та начебто віз до поліції: "На питання, що трапилось, розповів: конфлікт. В результаті чого з мисливської рушниці вистрілив, до речі, на неї документів немає і вона не зереєстрована. Вилучена, бо, можливо, з якимись ще кримінальними подіями пов’язана".

Загиблого звати Іван Іваненко, йому було 47 років. У чоловіка залишилися троє дітей і старенька мати, з якою він жив у селі Леонівка. Жінка навіть не здогадується, що могло трапитися між товаришами: "Вони купалися! Я його просила, наче відчувала, не йди, синку". Мама каже, що 2014-го син добровольцем пішов на Донбас, був в Іловайську. Від неї приховували, що він тоді потрапив до рук терористів і побував у полоні. Після повернення з війни працював водієм.

"Усім допомагав, гарна людина була. Після АТО трошки на нервах, але все рівно добра людина", – каже сусідка Людмила.

Читайте також: У Луцьку 24-річний атовець наклав на себе руки (фото)

Так само характеризують і підозрюваного – Валерія Кононенка, мешканця сусіднього села Феневичі. Голова сільської ради демонструє його посвідчення учасника бойових дій. "Я навіть не вірю, думаю, помилка. Він завжди був на роботі, коли почалася війна пішов у перших лавах до ЗСУ, після того прийшов додому і пішов знову. Про нього нічого поганого не можу сказати", – стверджує Галина Козаченко.

Люди кажуть, що Іван та Валерій разом збудували маленьку церкву в селі. Тепер сюди ходитиме мама загиблого і молитиметься за нього. А от поліцейським іще належить з`ясувати, чи справді Кононенко вбив свого товариша, чи в конфлікт вплутаний хтось третій. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook